HomeRecepten Dranken Rode vitaminebom!

Rode vitaminebom!

Posted in : Dranken on by : Marianne Tags: , , , , , , , , ,

Granaatappel, heb jij het wel eens gegeten? Ja, dan weet je dat de smaak heerlijk is, maar die vellen en zaadjes, die irriteren maar tussen je tanden.

Het lijkt haast wel alsof de granaatappel steeds populairder wordt. In steeds meer supermarkten ligt deze vrucht gewoon tussen het standaard fruit. Ik weet niet of het komt omdat het blijkbaar een hip product is, omdat het zo gezond is of omdat het er misschien wel net het seizoen voor is (ook al is de granaatappel het hele jaar verkrijgbaar, zij het dan afkomstig uit een ander land), maar ik ben een groot fan van deze vrucht.

De granaatappel zit boordevol natuurlijke antioxidanten en dat maakt deze vrucht in ieder geval bij mij zeer populair.

Aangezien ik dus geen fan ben van die vellen en zaadjes tussen je tanden, maak ik er een heerlijk sapje van.

Wat heb je nodig?

  • 1 granaatappel
  • 1 rode appel
  • handje vol incabessen
  • handje vol boerenkool

Het beste kun je dit sapje maken in een slowjuicer of sapcentrifuge. Gebruik je namelijk een blender, dan blijf je last houden van die zaadjes en velletjes.

Snijd de granaatappel in 4 partjes en verwijder de zaden en doe deze in de slowjuicer. Voeg een handje vol boerenkool toe. Vervolgens voeg je ook de appel en de incasbessen toe.

Je zult merken dat dit drankje heerlijk natuurlijk zoet is, waardoor het ook voor kinderen heel aantrekkelijk kan zijn.

<aside id="foodrecipes_randompostwidget-2" class="widget blog-categories foodrecipes_randompostwidget"><h2 class="widget-title"> </h2>
</aside>