HomeRecensies Winactie: Groene Jasmijn van Kaldi

Winactie: Groene Jasmijn van Kaldi

Comments : 5 Posted in : Recensies, Winactie on by : Marianne Tags: , ,

Ben jij naar aanleiding van onze reviewnieuwsgierig geraakt naar Kaldi thee? Dan bieden wij je de mogelijkheid om deze te proberen. Wij mogen namelijk een zakje met 100gr. losse groene thee Groene Jasmijn weggeven.

Wat moet jij daar voor doen? Heel eenvoudig. Laat onder deze post een bericht achter waarom jij deze Groene Jasmijn wilt proberen.

Voor meer informatie over Kaldi Koffie & Thee verwijzen wij jullie naar hun website. Wil jij op de hoogte blijven van Kaldi, volg Kaldi dan ook op twitter.

De gelukkige winnaar krijgt van ons na Pasen persoonlijk bericht.

5s REACTIES

5 gedachten

 • Emma
  februari 27, 2015 at 12:37 pm

  Ik ben ook een echte thee drinker en dan vooral ook de groene thee.. Ben wel erg benieuwd naar de Kaldi Groene Jasmijn..

 • maart 1, 2015 at 7:56 am

  Ik zou het graag willen winnen.omdat ik al een thee fan ben maar me moeder niet. Ik wil haar laten proeven hoe jasmijnthee smaakt en dat we samen thee kunnen drinken.

 • Lies
  maart 1, 2015 at 11:26 am

  Ik ben een groot fan van thee en drink het, zeker als ik de hele dag thuis ben, met liters op een dag. Heerlijk! Mijn vriend is gelukkig sinds een aantal jaren ook helemaal van de koffie af en een fan van groene thee. Van deze groene thee met jasmijn kunnen we dus fijn samen genieten op een rustige zondagmiddag 🙂

 • Sylvana
  maart 6, 2015 at 10:12 am

  Ik ben dol op thee! Mijn theekastje puilt uit van de potjes losse thee. Met name van Simon Levelt. Witte en groene thee zijn favoriet. En al helemaal met jasmijn! Kaldi ken ik alleen van naam.. Bij jou voorbij zien komen en bij een andere twiep. Ben erg nieuwsgierig geworden naar Kaldi, dus dit zou een prima manier zijn om kennis te maken met de thee van Kaldi

 • Marjanne
  maart 6, 2015 at 10:13 am

  Omdat meer thee drinken past bij afvallen waar ik nu al even mee bezig ben en omdat de derde naam van mijn dochter Jasmijn is ♡

<aside id="foodrecipes_randompostwidget-2" class="widget blog-categories foodrecipes_randompostwidget"><h2 class="widget-title"> </h2>
</aside>